Hondenschool Direct (2)

Route

Routebeschrijving: Zie ook onder aan de pagina.

Vanaf Zelhem kunt u de Kruisbergseweg nemen richten Hengelo gld.
Op het kruispunt ( aan de rechterkant is de showroom van Garage Suselbeek) in de Velswijk gaat u links af de Velswijkweg op. Bij de eerste kruising, links en rechts zijn zandwegen, gaat u links af de Neuzendijk op.  Dit is een zandweg en na 250 meter ziet u het aanwijsbord ‘Hondenschool Direct’ en de parkeerplaats liggen.

Vanaf Hengelo gld. rijdt u richting Doetinchem. Op het kruispunt (aan de linkerkant is de showroom van Garage Suselbeek) in de Velswijk gaat u rechts af de Velswijkweg op. Bij de eerste kruising, links en rechts zijn zandwegen,  daar gaat u
links af de Neuzendijk op. Dit is een zandweg en na 250 meter ziet het  aanwijsbord ‘Hondenschool Direct’ en de parkeerplaats liggen.

Vanaf Hummelo kunt u de N330 nemen, dit is de Hummeloseweg, volgen richting Zelhem.
Bij de rotonde gaat u links af riching Hengelo gld. tot in het centrum van Velswijk. Op het kruispunt ( aan de rechterkant is de showroom van Garage Suselbeek) gaat u links af de Velswijkweg op. Bij de eerste kruising, links en rechts zijn zandwegen, gaat u links af de Neuzendijk op. Dit is een zandweg en na 250 meter ziet u het aanwijsbord ‘Hondenschool Direct’ en de parkeerplaats liggen.

Als u op de Keijenborgseweg rijdt, het maakt niet uit van welke kant u komt,
slaat u af de Velswijkweg op. Na 800 meter slaat u rechtsaf de zandweg in,’dit is de Neuzendijk.
Dan nog 250 meter doorrijden tot u aan de rechterkant het het aanwijsbord en parkeerplaats ziet van ‘Hondenschool Direct’.

Hummelo

Doetinchem

Keijenborg

Klik hier voor de route Google Maps

Hengelo gld.

Velswijk route hondenschool direct

X

Showroom garage Suselbeek.

Zelhem

Contact & follow us

0314 6223 61
info@hondenschooldirect.nl
https://www.facebook.com/groups/hondenschooldirect/
https://www.instagram.com/hondenschooldirect/