http://www.hondenschooldirect.nl Velswijk Doetinchem
http://www.hondenschooldirect.nl/ zelhem doetinchem http://www.hondenschooldirect.nl/html/___cursussen.html http://www.hondenschooldirect.nl/html/contact.html http://www.hondenschooldirect.nl/html/route.html
http://www.hondenschooldirect.nl doetinchem velswijk

PRIKBORD

U kunt zich opgeven voor de puppycursus, mits deze 9 a 10 weken oud is.

Dit i.v.m het leervermogen van uw hondje. Mijn advies is:  Wanneer de pup in huis komt met ong. 8 weken deze eerst de tijd en ruimte te geven om te wennen aan zijn/haar nieuwe omgeving.  Van daaruit is een pup beter in staat nieuwe informatie in zich op te nemen. Zoals b.v een puppy-cursus, het socialiseren enz.

28-02-2019

Momenteel zitten alle cursussen op de zaterdag vol!

Eind maart zullen er cursussen, waaronder een nieuwe puppy-cursus, op de avond worden aangeboden. Mocht u belangstelling hebben kunt u zich hiervoor nog  opgeven.

Mocht u toch lessen willen kan dit alleen nog voor privé lessen.

In verband met de wintertijd zullen er geen avond cursussen worden gegeven. Wanneer de klok wordt verzet naar de zomertijd starten ook de avond cursussen.

Tevens is het aan te raden om voor deelname van een cursus de “Huisregels” te lezen.

Natuurlijk heeft Hondenschool Direct Facebook waar u lid van kunt worden!   Daar staan leuke, leerzame adviezen op en is een site waar u met al uw vragen terecht kunt. Dus zeker de moeite waard om lid van te worden!            

Valt uw hond onder de groep van de Hoog-Risico honden, klik hier voor meer informatie, waarvoor ik geen extra bijscholing heb genomen deze groep les te geven in groepsverband,  is besloten dat het alleen mogelijk u in te schrijven voor Privé begeleiding. Honden met een stamboom erkend door de Raad van Beheer vallen voor Hondenschool Direct ook onder deze categorie.

Sponsor van Hondenschool Direct is:  Dierenspeciaalzaak Molenkamp te Pas Zelhem

Klik op het Logo om direct naar de website te gaan.

http://dierenspeciaalzaak.com/#about-molenkamp

TEL. 0314 6223 61

direct
www.facebook.com/groups/hondenschooldirect/
plus.google.com/u/0/b/117345142664212876980/117345142664212876980 www.instagram.com/hondenschooldirect/