http://www.hondenschooldirect.nl Velswijk Doetinchem Hengelo gelderland
HOME CURSUSSEN PRIKBORD CONTACT ROUTE
http://www.hondenschooldirect.nl doetinchem velswijk

U kunt zich opgeven voor de puppycursus, mits deze 9 a 10 weken oud is.

Dit i.v.m het leervermogen van uw hondje. Mijn advies is:  Wanneer de pup in huis komt met ong. 8 weken deze eerst de tijd en ruimte te geven om te wennen aan zijn/haar nieuwe omgeving.  Van daaruit is een pup beter in staat nieuwe informatie in zich op te nemen. Zoals b.v een puppy-cursus, het socialiseren enz.

7 oktober 2022;

Zaterdag 5 november 11.00 uur begint nieuwe puppy1 cursus: hiervoor is nog 1 plekje vrij.

 

* Heeft u een Hotmail account kan het zijn dat mijn beantwoordde mail terecht komt in uw Spam email.

* Het aan te raden om voor deelname van een cursus de “Huisregels” te lezen.

In verband met de wintertijd zullen er geen avond cursussen worden gegeven. Wanneer de klok wordt verzet naar de zomertijd starten ook de avond cursussen.      

Momenteel komt het weer regelmatig voor dat er zowel pups als volwassen honden Giardia hebben. Ondanks dat een hond ontwormd is wil dit niet zeggen dat hij geen Giaria kan hebben. Ik wil u dan ook vragen erover na te denken dat voordat u zich opgeeft voor een cursus u uw hond misschien hierop wilt laten testen bij Het Woud. Hierdoor zullen minder honden de kans lopen om besmet raken op het trainingsveld. Mocht ik tijdens de cursus het vermoeden hebben dat uw hond Giardia heeft kan ik u verzoeken uw hond op Giardia te laten testen  bij Het Woud. Mocht u dat niet willen ben ik niet verplicht u de rest van de cursus deel te laten nemen aan de lessen en kan ik onze samenwerking beŽindigen en wordt het cursusgeld niet gerestitueerd.

Klik hier voor de website van Het Woud en uitleg over Giardia!

Valt uw hond onder de groep: Hoog-Risico honden, klik hier voor meer informatie, waarvoor ik geen extra bijscholing heb genomen deze groep les te geven in groepsverband,  is besloten dat het alleen mogelijk is u op te geven voor Privť begeleiding. Honden met een stamboom erkend door de Raad van Beheer vallen voor Hondenschool Direct ook onder deze categorie.

Telefonisch te bereiken van 09.00 tm 18.00 uur: 0314 62 23 61

WhatsApp: 06 587 559 76

email: info@hondenschooldirect.nl