Hondenschool Direct Velswijk Prikbord

Visie Hondenschool Direct Velswijk achterhoek

Is dat de cursussen worden gegeven volgens een positieve trainingsmethode. De honden daardoor sneller leren maar vooral een betere baas/hond relatie ontwikkelen.

Doordat er gewerkt wordt met kleine groepen, bent u verzekerd van een optimale en individuele begeleiding.

Wist u ook dat: De lessen gegeven worden volgens de Black-Box Methode en deze volgens een humaan psychologisch gedragsmodel is!

Binnen deze methode is dan ook ruimte en kan gebruik worden gemaakt van de clicker, een speeltje of iets lekkers. Dit zal afgestemd worden  op uw hond en zijn/haar motivatie. Daarnaast zal er veel op de lichaamstaal van u en uw hond worden gelet. Zo wordt er gewerkt aan een goede communicatie tussen u en uw hond. Wanneer u of uw hond misschien begrenst dient te worden in een bepaalde wisselwerking met uw hond, of juist gemotiveerd dient te worden in uw samenspel met de hond en zijn gedrag.

Bij ons zult u dus niet alleen maar rondjes lopen met uw hond, zit en down laten liggen. Bij het  aanleren van commando’s en de opvoeding van uw hond, wat wij uiterst belangrijk vinden, zal veel tijd aan worden besteed.

Hoe vind ik een goede Hondenschool?  Klik Hier

U altijd vrijblijvend mag komen kijken of deze methode en manier van lesgeven aan uw volwachtingen voldoet.

COPYRIGHT@HONDENSCHOOLDIRECT 2015

Visie lessen hondenschool Direct Velswijk
TELEFOONNUMMER  0314-622361
FB Hondenschool Direct
info@hondenschooldirect.nl