Hondenschool Direct (2)
http://www.hondenschooldirect.nl/html/hondenschool.html

Is dat de cursussen worden gegeven volgens een positieve trainingsmethode. De honden daardoor sneller leren maar vooral een betere baas/hond relatie ontwikkelen.

Dat een gediplomeerd instructeur tijdens de opleiding geleerd wordt over leertechnieken, methodes en leervermogen van de hond. Ook inzicht te hebben wanneer en waarom een hond wil leren en het dus erg belangrijk is om hier op in te gaan. Vandaar dat wij hebben gekozen voor de Black-Box methode.

De Black-Box Methode is volgens een humaan psychologisch gedragsmodel is!

Binnen deze methode is dan ook ruimte en kan gebruik worden gemaakt van de clicker, een speeltje of iets lekkers. Dit zal afgestemd worden  op uw hond en zijn/haar motivatie. Daarnaast zal er veel op de lichaamstaal van u en uw hond worden gelet. Zo wordt er gewerkt aan een goede communicatie tussen u en uw hond. Wanneer u of uw hond misschien begrenst dient te worden in een bepaalde wisselwerking met uw hond, of juist gemotiveerd dient te worden in uw samenspel met de hond en zijn gedrag.

Bij ons zult u dus niet alleen maar rondjes lopen met uw hond, zit en down laten liggen. Bij het  aanleren van commando’s en de opvoeding van uw hond, wat wij uiterst belangrijk vinden, zal veel tijd aan worden besteed.

Ook zullen wij de honden niet achter het brokje aan laten lopen om op die manier gedrag uit te ‘lokken’  maar zal er uitleg gegeven worden waarom en wanneer de hond zijn/haar beloning kan krijgen.

Doordat er  gewerkt wordt met kleine groepen bent u verzekerd van een optimale en individuele begeleiding.

Daarnaast laten wij regelmatig een enquete invullen door onze cursisten om te kijken of er verbeterpunten zijn.

Mijn CV en bijscholing die ik elk jaar volg: klik hier

Hoe vind ik een goede Hondenschool?  klik hier

U altijd vrijblijvend mag komen kijken of deze methode en manier van lesgeven aan uw volwachtingen voldoet.

Visie lessen hondenschool Direct Velswijk

COPYRIGHT@HONDENSCHOOLDIRECT 2015

info@hondenschooldirect.nl FB Direct
0314 6223 61